Τελευταια Νεα

26Ιουλιου 2016

Νεα συνεργασία στο τομέα της ιατρικής ένδυσης

Νέα συνεργασία στο τομέα της ιατρικής ένδυσης με μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως , απευθύνονται σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό με λειτουργική σχεδίαση που διευκολύνει την επιλογή της κατάλληλης στολής για τους εργαζόμενους σε χώρους υγείας.
Πρωτότυπα σχέδια που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για μια πρακτική και αισθητικά άψογη στολή.

14Ιουλιου 2016

Νέα συνεργασία στα καινοτομικά εσώρουχα - Εσώρουχο Ακράτειας Ούρων Caretex Camellia Γυναικείο-Αντρικο

Caretex Camelia είναι ένα καινοτόμο επαναχρησιμοποιήσιμο εσώρουχο, με αναπνέον επίστρωση ραμμένη μέσα στο καβάλο, αντικαθιστώντας την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν επιθέματα μιας χρήσεως ή σερβιετάκια.

• Βολικό για προ-και-μεταγεννητικές ελαφριές διαρροές.
• Απορρόφηση της εφίδρωσης κατά την άσκηση ή το τρέξιμο.
• Σας κρατά στεγνή, είναι διακριτικό και άνετο.
• Πλένεται στο πλυντήριο.
• Αντι-βακτηριακή - εμποδίζει τις οσμές, με φυσική αφαίρεση των οσμών.
• Υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής.
• Μαλακό βαμβακερό ύφασμα, η αίσθηση του είναι σαν ένα κανονικό εσώρουχο.
• Υψηλή μέση ταιριάζει απόλυτα στο σώμα επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση.
• Οικολογικό φιλικό - εξοικονόμηση κόστους.
• Κρατάει μέχρι 150 ml. υγρού σε όλη την ημέρα.

6Ιουλιου 2016

Συγχαρητήρια. Να σας ζήσει!Είτε έχετε γεννήσει το πρώτο σας παιδί είτε το πέμπτο σας.

Από εδώ και στο εξής θα χρειαστεί να κάνετε πολλές επιλογές που θα αφορούν τη φροντίδα και τη διατροφή του νεογέννητου μωρού σας αλλά και αν θα το θηλάσετε ή όχι.

Όπως κι εσείς, έχουμε πάθος για το θηλασμό!
Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της κοινότητας θηλασμού και που βοηθάμε τις οικογένειες να επιτύχουν τους στόχους τους ως προς το θηλασμό.

Η ιστορία μας ξεκινά πριν από 60 και πλέον χρόνια στη Σουηδία, όπου ένας πρωτοπόρος γυναικολόγος ζήτησε από τον μηχανικό Einar Egnell να κατασκευάσει ένα καλύτερο μηχάνημα θηλασμού. Εκείνη την εποχή, τα θήλαστρα ήταν επίπονα στη χρήση και δεν αντλούσαν καλά το γάλα. Ο Egnell έκανε σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τις μητέρες που θήλαζαν. Ο Egnell κατασκεύασε μία ηλεκτρική αντλία με πιστόνι η οποία μιμείται ενδελεχώς το ρυθμό απομύζησης και την ένταση των μωρών που θηλάζουν. Το θήλαστρο SMB, η πρώτη αντλία που κατασκευάστηκε βασισμένη στην έρευνα του Egnell, παραμένει μέχρι και σήμερα το «χρυσό πρότυπο» στα θήλαστρα των μαιευτηρίων. Η τεχνολογία πιστονιού αναπτύχθηκε και ενσωματώθηκε σε όλα τα ηλεκτρικά θήλαστρα της Ameda, παρέχοντας στις μητέρες τη δυνατότητα να μιμηθούν τον τρόπο θηλασμού των μωρών τους με μία απαλή ρυθμική μέθοδο, που δεν συναντάται στα ανταγωνιστικά θήλαστρα τύπου διαφράγματος. Η απλότητα, η άνεση και η αποτελεσματικότητα σε κάθε θήλαστρο και εξάρτημα της Ameda επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ποιότητα. Χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά μας. Δεν επαναπαυόμαστε σ’ αυτή…. Σήμερα, τα θήλαστρα της Ameda συνδυάζουν την επαναστατική τεχνολογία του Einar Egnell με τον 21ο αιώνα – χαρακτηριστικά φιλικά προς τις μητέρες και προσωπική στήριξη γαλουχίας. Η αποστολή μας – όπως και του Einar Egnell – είναι να βοηθήσουμε τις μητέρες που θηλάζουν. Η Ameda, εκτός ότι παρέχει προϊόντα ύψιστης ποιότητας για τις θηλάζουσες μητέρες, έχει δεσμευθεί για την πλήρη υποστήριξη και προστασία του θηλασμού. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές θηλάστρων, η Ameda είναι υποστηρικτής του Διεθνούς Κώδικα σχετικά με την απαγόρευση των υποκατάστατων μητρικού γάλακτος. Η Ameda είναι περήφανη που στηρίζει των Κώδικα και βοηθάει για να ενισχυθεί η συμμόρφωση με αυτόν παγκοσμίως. Η σειρά προϊόντων θηλασμού της Ameda προσφέρουν περισσότερα από απλώς αξιόπιστα, ποιοτικά προϊόντα. Η εξυπηρέτηση πελατών, η επαγγελματική εκπαίδευση και η υποστήριξη των μητέρων δείχνουν πως η Ameda κατέχει ηγετικό ρόλο στη διεθνή αγορά. Παρακαλούμε μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για όλα τα θέματα του θηλασμού και των συσκευών μας οι οποίες λειτουργούν πραγματικά «μιμούμενες» το φυσιολογικό θηλασμό και είναι τελείως ανώδυνες για όλες τις μητέρες. Απευθυνθείτε στα καταστήματα μας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα και την ενοικίαση θήλαστρων .